Summercamp

Vecka 26 - Fotboll
Vecka 30 - Fotboll

Sommarfotboll

Bulltofta SIF anordnar Sommarfotboll för barn födda år 2012-2016 under veckorna vecka 26 och 31

Måndag till fredag kl. 10.00 -12.00

Finns det något bättre än att spela fotboll på sommaren? Träffa nya kompisar och lär dig finta, passa, finta och skjuta. Nu öppnar anmälan för både pojkar och flickor till sommarfotbollen med Bulltofta SIF.

Alla barn är välkomna att anmäla sig oavsett tidigare fotbollskunskap eller klubbtillhörighet.

Bokning för respektive sommarläger kommer öppna 21 maj kl. 12:00

Pris: 0 Kronor

Plats: Kirsebergs IP (Utomhus)

Detta ingår:

• Bulltofta SIFs T-shirt
  • Diplom
  • Fotbollsträning
  • Medlemskap och försäkring
  • Daglig enklare mellanmål

I samarbete med olika är bra av SVFF

Sommargymnastik

Bulltofta SIF anordnar sommargymnastik för barn födda år 2012-2017 under veckorna vecka 28 och 30

Måndag till fredag kl. 10.00 -12.00

Detta är ett breddläger som är till för att ha en rolig sysselsättning under sommaren där fokus ligger på rörelseglädje, träffa nya kompisar och massa kul. Vi tränar redskapsgymnastik med airtrack, trampet, matta, dans och roliga lekar. Vi kommer även öva på handstående, hjulning, rundat, handvolt m.m. Ingen förkunskap krävs för att delta!

Pris: 0 Kronor

Plats: Kirsebergs SPH